Salon Venus

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar3voturi
Categorie: Coafor, Frizerie
Cartier: Nicolina
Adresa:
Str. Mitropolit Varlaam
Program:
Luni - Vineri: 8:00 - 20:00
Sambata: 8:00 - 17:00
Duminica: Inchis
3 pareri despre Salon Venus
Sorteaza dupa:
_ i.

_ i.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar
22/01/2015

Nu recomand nimanui sa mearga la acest "salon" care nu e decat o frizerie de cartier cu impresii de salon. Angajatele sunt nesimtite din toate punctele de vedere fata de clienti, au doar clientii lor preferati in functie de bacsisul lasat (pe care ii baga si peste rand), atmosfera este greoaie, cu televizor la maxim, miros de tigara, barfe comunicate intre ele in urechile clientilor de sparg timpanele, igiena lasa de dorit, instrumentele nu sunt sterilizate, iar tunsorile lor lasa mult de dorit. Angajata la care se referea persoana de mai jos este de departe cea mai insuportabila, tunde prost si are aere de sefa de iti vine rau. In concluzie, mergeti peste drum, unde este un salon care chiar mai seamana a salon, e un pic mai scump, dar merita banii. Nu va lasati ademeniti ca e un pic mai ieftin la Venus, ca oferta lor este pe masura...

..... M.

..... M.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar
06/03/2014

Tin sa informez pe toti care vor sa se tunda la aceasta frizerie sa o faca cu toata increderea,deoarece eu de cate ori m-am tuns aici am fost foarte multumit,daca asculta o muzica sau se uita la tv asta nu inseamna ca nu-si fac treaba,ba chiar o fac foarte bine,sunt niste domnisoare foarte simpatice si practica meseria cu foarte multa indemanare.

epanu i.

epanu i.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar
02/03/2014

Buna ziua, Am fost ieri pt un tuns simplu si doamna de la primul scaun dreapta pozitionat fata de intrarea din B-dul N.Iorga (putin plinuta cu par lung-blond inchis) a preferat sa urmareasca televizorul la maxim decat sa-si faca treaba pentru care este angajata. Lipsa de profesionalism din partea dumneaei motiv pentru care nu mai revin curand la Salon Venus, Nicolina.